Както е известно Райна Караянева бързо намери мъж, който да заеме овакантеното място в леглото й, след като се раздели с Башар Рахал през миналата година. Настоящият й възлюбен е лекар, разведен, с малко дете. За нея това не е проблем, тъй като тя също има дете от предишна връзка. Към днешна дата блондинката е на почивка в Тайланд с настоящия си приятел, но не може да се наслади пълноценно на ваканцията заради измъчващата я силна мигрена.

 

Тя неведнъж е споделяла, че периодично бива измъчвана от силно главоболие, което не минава с приема на медикаменти.

„Трети ден оцеляване в магнитните бури. Честно, хич не е приятно, но и по-лошо е имало. Винаги като ме удари мигрената, очите ми подпухват тройно“, коментира тя.

Бившата на Рахал отключила множеството проблеми след несполучлива ринопластика, която почти я осакатила. Сдобила се с множество алергии и мигрена, с които се бори и до днес. Тя направила първата пластична операция на обонятелния си орган още в тийнейджърските си години – била едва на 17, когато се подложила на интервенцията, при това без знанието на родителите си. Хирургът, на когото се доверила така я окепазил, че след това се наложило да ляга многократно под ножа. Към днешна дата Караянева има цели 12 корекции на носа си.

 

Близките й останали шокирани, когато я видели подута и със синини по лицето, но с недобросъвестния хирург така и не стигнали до съд. Заради многобройните усложнения след първата операция, носът й буквално започнал да се разпада. Наложило се да вземат част от ухото й, за да го закрепят.

 

Затова съветва всички момичета, гонещи идеалните мерки, да изчакат. Твърди, че това, което днес не харесват в себе си, утре може да се окаже най-големият им чар.

 

В младежките си години Райна страдала и от булимия, която в някои случаи е в пъти по-опасна от анорексията, защото дълго време може да остане незабелязана. В един момент тя стигнала до критичните 35 кг. Признава, че всичко започнало заради суета и желанието й да впечатли родителите си и най-вече баща си, който винаги й казвал, че не се храни достатъчно. Затова в един момент решила да му покаже какво означава недостатъчно хранене.

 

Към днешна дата Караянева е загърбила неприятностите, но продължава да се бори с някои последствия. Косата й например все още е рехава и не се е възстановила изцяло. Алергиите, мигрената и другите болежки, също са в резултат на необмислените й решения в миналото.

 

И личният й живот не е за пример. След като се разведе с бащата на сина си – фитнес моделът Генадий Ников, заради Башар Рахал, с когото изкараха заедно няколко години, тя се раздели и с него. Настоящият й възлюбен е ортопед и е значително по-млад от актьора. Връзката й с Башар бе публична, но с новият й се пазят от лоши очи и поради тази причина не публикува снимки в социалната мрежа.

Източник: Уикенд