Изглежда, че Райна най-после е открила половинката си и е щастлива в любовта.

От няколко години насам изпълнителката от Сандански има връзка със съгражданина си д-р Вергил Йерусалимов, който е уважаван ветеринарен лекар. Двамата се запознали именно покрай четириногите приятели – за никого не е тайна, че Пилето на фолка обожава животи, както и новият й любим.

 

Именно изгората й е причината, поради която напоследък Райна гледа да прекарва повече време в родния си Сандански.

Бившата на Константин е кака на 38-годишният мъж с 4 години. Макар двамата да са много влюбени, избягват да демонстрират чувствата си в социалните мрежи, спазвайки правилото за дискретност в личния живот.

 

Македонката много се радва, че новият й любим се занимава именно с лечението на животни, които тя много обича. Освен това е щастлива и че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й.

 

От обкръжението й издават, че Йерусалимов е бил до нея в най-тежкия момент от живота й – загубата на майка й, която издъхна в резултат на онкологично заболяване преди три години. Райна обожава мачото, който освен умен и образован, е и красив.

За разлика от колежките си, тя винаги си е избирала мъжете по красота, а не по размера на банковите им сметки. Никога не е имала връзка с възрастни и запуснати мъже, а винаги е залагала на мускулести мъжкари, какъвто е и настоящият й любим.

 

И двамата предпочитат да пръскат пари за екскурзии, а не за дизайнерски дрехи и безсмислени луксозни вещи. Вече кроят планове и за наследници.

В родния Сандански, ветеринарят се слави с доста добро име, а и освен това няма пороци – не пие, не пуши, не е зависим от дрога и хазарт (като някои от бившите й партньори), и на всичкото отгоре й е верен.

 

Райна се гневи на себе си, че е изгубила толкоз много време с неподходящи мъже – първо пияндето кокаиноман Константин, а след това ММА състезателят Валери Тюлеков. Певицата не таи добри чувства към никого от двамата, още повече, че с Валери се разделиха със скандал и намесата на полицията.

 

След шумната разяла, мускулестият мачо изрева в интервю, че Пилето имала доста странни интимни фетиши и го изтезавала с исканията си – обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да сервира плодове/храна по тялото си, което никак не допадало на Тюлеков и се чудел как да отклонява мераците за интимност на невротичната санданчанка.

 

Преди време Райна призна, че е страстна, но в никакъв случай романтична натура.

„При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна тя преди време.

Източник: Уикенд