Рая Пеева заема мястото на Деси Стоянова?

Рая Пеева се намърда в "Преди обед". Парашутизмът явно е модерен в телевизионните среди. След Славена Вътова и Нора Шопова поредна млада дама стана тв водеща без нито ден трудов стаж по специалността. Това е скандалната актриса Рая Пеева. Тя започна работа в предаването "Преди обед" на Би Ти Ви ден преди началото на лятната му ваканция. Говори се, че точи зъби за мястото на основната водеща Деси Стоянова. Назначаването на Рая Пеева стана тихомълком - без обичайните фойерверки, с които Би Ти Ви въвежда в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, за да покаже върху лицето й актуалните тенденции за летен грим.

Първо интервю

Ден по-късно - в петък, тя проведе първото си официално интервю в студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин гост бе украинката Валерия Цимбал, която преди време спечели конкурса "Умна и красива" в несъществуващото вече предаване ""Шоуто на Слави". Темата на разговора бе как да четем по лицата на хората. Преди началото му Кадиев между другото спомена, че Рая Пеева "вече е част от екипа на "Преди обед".

Странен ден

Това се случи във възможно най-странния ден за нови назначения - последният преди лятната ваканция. По причини, които така и не бяха съобщени в ефир, основната водеща Деси Стоянова пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със зрителите и без да им пожелае весело лято, каквато бе традицията в предаването досега.

Последен сезон

Съвпадението на всички тези обстоятелства поражда въпроса дали актуалният сезон не е бил последен за Деси Стоянова като водеща на "Преди обед"? Обективно погледнато Би Ти Ви няма повод да я сменя, тъй като брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска само седмица преди официалната ваканция на предаването, а едва 4 дни по-късно до Сашо Кадиев застана друга дама, поражда съмнения.

Собствена рубрика

В екипа се говори, че Рая уж била назначена да прави собствена рубрика, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят колко е амбициозна тя. Никой не очаква да се задоволи само с рубрика. Смята се, че се цели в стола на основната водеща. Даже ако Деси Стоянова остане в шоуто, в лицето на Рая Пеева тя ще срещне много силен конкурент за мястото си, убедени са работещите в Би Ти Ви. Според слуховете, лично продуцентът Георги Тошев е уредил с работа актрисата, която е официална половинка на Явор Бахаров. Последният е известен с непрекъснатите си проблеми с полицията, заради които е останал без пукната стотинка. Тошев е близък с родителите на Рая. Преди време той сподели в ефира на Би Ти Ви, че я познава от дете. Ходел на гости в дома на родителите й, а тя щъкала около него и го забавлявала. Като всички актьори, тя остана без работа и хонорари заради кризата, породена от пандемията от Ковид-19. А гаджето й е по-зле и от нея в това отношение. Говори се, че Рая в похарчила всичко, което имала, за да го спаси от затвора. През февруари Явор бе задържан в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици. През март миналата година пък иначе талантливият актьор отново бе задържан - този път заради побой, нанесен над самата Рая. Въпреки всичко тя не само, че не се разделя с него, но продължава да го подкрепя, харчейки всичко, което печели, за да го спаси от проблемите с властта.

Допълнителна работа

В момента малкият Бахаров почти не работи. На любимата му й се е наложило да търси допълнителна работа, за да издържа и себе си, и него. Предполага се, че именно затова е решила да се пробва като тв водеща в предаването на своя приятел Георги Тошев, пише "Уикенд". [caption id="attachment_636343" align="aligncenter" width="300"]Рая Пеева се намърда в "Преди обед" сн. Инстаграм Рая Пеева се намърда в "Преди обед" сн. Инстаграм[/caption] Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата само бегло загатна за новата си работа със снимка и коментар на английски език, който в превод означава "Ново начало". От "Преди обед" публикуваха друга нейна снимка на своята страница във Фейсбук, но без никакъв коментар. Хората в екипа на шоуто се ядосват, че след като години наред са диктували в слушалката на Сашо Кадиев въпроси, които да задава на гостите си, сега ще трябва да правят същото и с колежката му Рая Пеева. И недоумяват защо е нужно водещите им да са актьори, вместо хора, които действително разбират от тази работа, предават от hotarena.net.