Голяма работа е Петя Буюклиева, спор няма! Уникалната ни певица винаги така умее да извърта нещата, че ще излезе суха и от цунами. Знаем, че тя е сред гостите в настоящата седмица на "Черешката на тортата" като продуцентите добре са си опекли работата. Каквито и да са другите участници, колкото и да са скучни, поканиш ли Петето, рейтингът ти е сигурен.

Нещо повече - Буюклиева е толкова обиграна и кадърна в скандалите, че и сама да я сложите в стая, пак ще ги вдигне и пет пари няма да даде. Царица!... В това се убедиха и зрителите, които обаче масово я попиляват в мрежата.

Още от първия епизод на "Черешката" тази седмица, потребителите се канят да линчуват певицата, заради постоянните й критики, мрънкане, заяждане и злоба. Съчетани обаче с отлично и добре прикрито лицемерие...

Е, явно Петя чете по страниците и леко се е стреснала от всеобщия хейт, та реши да се оправдае с това, че видиш ли, от предаването са я монтирали да изглежда заядлива, като са вадили нейни реплики и са ги слагали на подбрани за целта места.

А тя самата даже не знаела, че я записват в някои случаи, но така било то в телевизията... Верно ли бе, Пете?! И защо само на теб бе, чедо?!

Източник: Crimesbg.com