Иван Динев-Устата призова всички да бъдат внимателни на пътя

Иван Динев-Устата оцеля по чудо след тежък инцидент. Рапърът Иван Динев, по-познат със сценичния си псевдоним Устата, е претърпял тежък пътен инцидент. Катастрофата, от която по чудо е оцелял, след като автобус е блъснал автомобила му, се е случила точно преди седмица край град Раднево, но едва преди час той реши да разкаже за произшествието в личния си Фейсбук профил. Изпълнителят на "Дебел" споделя поста, придружен от снимки на смазаното превозно средство, зад чийто волан е стоял, за да успокои близките си, разбрали за "този ужас", както го определя самият той, наред с познатите му, които тепърва ще научат за него.

Призив

"Жив съм, слава Богу!", започва обяснението на музикантът, който призовава всички шофьори да бъдат внимателни и разумни, когато се качват в колите си. "Стоях зад спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: "Нещо май не е наред със спирачките на този ТИР".

Силен удар

В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка автомобила ми отпред. Мислех си единствено: "Няма ли да спре най-накрая всичко това?" Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта... просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу, пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания). Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора. [caption id="attachment_670176" align="aligncenter" width="300"]Иван Динев-Устата оцеля по чудо след тежка катастрофа сн. Инстаграм Иван Динев-Устата оцеля по чудо след тежка катастрофа сн. Инстаграм[/caption] Пробата ми за алкохол е отрицателна, доколкото ми е известно и на всички други водачи също. След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи", гласи неговото послание, което към момента е харесано от стотици души, оказващи му морална подкрепа и пожелаващи му скорошно възстановяване, предават от life.dir.bg.