Запознати издават, че ралица Паскалева, която стана майка на втора рожба, е изкарала доста тежко последния етап от бременността си. поради тази причина изгубила пъргавината си и била тромава като мечка, предвид, че качила повече от 10 кг. след снимките на риалитито.

 

Ралица Паскалева се разходила из столичен мол преди раждането (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 

Именно заради наедрелия си корем, актрисата избягвала да сяда зад волана и използвала услугите на личен шофьор. В края на миналата седмица тя била забелязана на шопинг в един от столичните молове, докъдето била закарана от личния й шофьор с джипа й „Ауди“.

 

Ралица Паскалева се разходила из столичен мол преди раждането (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

След като звездата обикаляла бутиците в рамките на половин час, се върнала при возилото с чанта, върху която било отпечатано логото на китайски бранд. След като прибрала покупките си в багажника, Ралица се върнала обратно, за да разгледа шоурума за масажни кресла. Компания й правела нейна приятелка, която през цялото време пускала пиперливи шеги и по разбираеми причини те рядко пораждали усмивка на лицето на екранната д-р Стилянова от „Откраднат живот“.

 

Ралица Паскалева се разходила из столичен мол преди раждането (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

За шопинг тура, половинката на волейболиста Теодор Салпаров се била пременила в тъмно син костюм от две части. Сърдития си поглед пък криела зад слънчеви очила на световноизвестен бранд.

Източник: Уикенд