Състоянието на „Мис България“ 2019 – Радинела Чушева, е повече от притеснително.

 

Прави впечатление, че през последните месеци е отслабнала толкоз драстично, че вече прилича на ходещ скелет. Вече няма съмнение, че брюнетката страда от аноресия, но очевидно не предприема каквото и да било лечение. Нейни почитатели се чудят няма ли миската близки, които да й помогнат в този труден момент.

 

Макар Чушева никога да не е била закръглена, от известно време насам човек може направо да преброи кокалите й отдалеч. Според запознати драстичното й отслабване започнало след раздялата й със застаряващия бизнесмен Коста, който й бе дългогодишен спонсор и любовник. След като се разделили тя изпаднала в дупка и не знаела как да продължи живота си. Към днешна дата не работи. Дори не се изявява като инфлуенсър, както правят повечето й колежки. Най-страшното е, че отказва да се храни, а в редките случаи, в които хапва нещо, не задържа храната.

 

Радинела Чушева е напът да изгуби битката с тежката анорексия

За бившия й вече любовник се знае, че е около 65-годишен със строителен бизнес. Той не само има семейство, но и внуци, което обаче очевидно не му пречеше да демонстрира публично връзката си с Чушева. Така и не става ясно каква е причината за раздялата на миската със заможния й любовник.

 

В светските среди се носи мълвата, че Радинела е принудена да си търси нов спонсор, защото старчокът й секнал кранчето на финансите. Напоследък той самият го закъсал в здравословен план – измъчвали го проблеми, типични за възрастта му.

 

За никого не е тайна, че Чушева се нарежда сред скандалните носителки на титлата „Мис България”. Когато спечели конкурса през 2019 г., тя си навлече гневните коментари и обиди на мнозина, според които не притежавала необходимата визия и естествена красота. Тя пък на свой ред смело заяви, че не се притеснява от нападките на зложелателите.

Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си.

 

Радинела набра популярност покрай предаването „Господари на ефира”, където се изявяваше като адреналинка. В свои интервюта е споделяла, че шоуто й помогнало да се държи по-освободено пред камера. Участието й в конкурса „Мис България” дойде малко по-късно.

След като спечели титлата, хубавицата заряза телевизията и се отдаде на почивки и луксозен живот.

 

Освен това според твърденията й, докато била адреналинка, Васил Василев – Зуека я бил ухажвал. „Не ме оставяше на мира!”, посочваше миската за похотливите мераци на актьора и тв водещ, който впоследствие емигрира в Испания. Той пък на свой ред я обвини в лъжа.

Източник: Уикенд