Радина Червенова и Коко Каменаров са заедно, но нещата са се пропукали!

Хладно и доста сдържано, без грам емоция изгледа бившата звезда на БНТ Радина Червенова обяснението в любов на съпруга си Константин Каменаров от малкия екран. [caption id="attachment_644719" align="aligncenter" width="300"]Радина Червенова Радина Червенова изглежда охладняла към мъжа си[/caption] Легендарната говорителка гостува в предаването „Търси се” по Би Ти Ви, а екипът й бе подготвил като изненада любовната изповед на Коко към нея. Личеше си, че Радина изобщо не му повярва. Червенова обаче не успя да сдържи емоциите си, докато показваха четирите им деца – Валентин и Десислава от първия й брак, София от първия брак на Каменаров и общата им щерка Анастасия.

Легендарната водеща се просълзи и умили, но изражението на лицето й се промени, щом показаха Коко. Той определи присъствието на Радина в живота си като „важно, дълго и крайно не неприятно”.

Когато водещата Нели Хаджийска попита Каменаров за трудния период, през който двамата с жена му са преминали, бившият шеф на БНТ видимо се притесни и започна да върти брачната халка на пръста си. После плахо попита за болестта й ли става въпрос, очаквайки въпросът да е свързан с тяхната раздяла. Както е известно, докато емблематичната говорителка водеше битка с коварната диагноза рак на гърдата, прелюбодеецът Каменаров се изнесе от дома им и заживя с близначката на Гергана Паси – Михаела.

Любовната му афера продължи около година, след което бившия телевизионер измоли от Радина да се върне отново при нея.

„С Коко всеки ден е предизвикателство. През последните две години преминахме през трудни периоди, в които всеки от нас имаше своите тежки моменти, в които съм се питала дали да не скъсам връзката, за да бъда малко повече егоист и да помисля за себе си“, призна Радина Червенова. Тв звездата нарече „магия“ любовта им, но от думите й пролича, че след изневярата на Коко нищо между тях няма да е същото. Връзката им обаче била толкова силна, че не можела да се скъса.

„Имало е моменти, когато съм се питала не е ли по-добре да скъсам тази връзка. Опитвала съм да я скъсам, но не се е получавало и не съжалявам. Това е една връзка на 25 години. Аз не мога да кажа, че се обичаме по-малко или сме влюбени по-малко. Просто имаме нелесни моменти, през които трябва да минем”, откровено призна тв звездата.

Радина преживя и надмогна с характерните за нея смелост, класа и аристократизъм не само тежка диагноза, но и извънбрачния романс на съпруга си със съперницата й Михаела. Макар че през февруари Радина ще чукне 63 години, тя все още слага в малкия си джоб по-младите тв говорителки. Въпреки здравословните си неволи, Червенова изглежда двойно по-млада, а късата прическа, която поддържа след оздравяването си, видимо я освежи. Сега Радина работи върху първия си роман, базиран върху сънувана от нея история – микс между реални усещания и игра на въображението. „Това е хоби, не съм започнала да пиша с намерението да издавам книга. Водя си някакви записки, мисля, че става интересна книга“, призна Червенова. Легендарната говорителка неотдавна основа и своя собствена рекламна агенция, пише вестник Уикенд.