Преди малко повече от десетина дни, Димитър Рачков отпразнува 50-я си юбилей в компанията на най-добрите си приятели. 

Неотлъчно до него бе и половинката му Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада от него, но според комика, е надраснала възрастта си.
 
Прави впечатление, че покрай красивата си приятелка Рачков също доста се е освежил. Той дори е боядисал косата си в тъмен тон, за да скрие побелелите кичури по темето си. 
Запознати издават, че актьорът е станал много суетен и се кипрел наравно с Анита пред огледалото. 

Блондинката даже го мъкнела със себе си по козметични процедури, а той бил повече от доволен от резултата. 
Според запознати Рачков се засегнал от коментарите под снимките му в Инстаграм и затова започнал да се грижи повече за външния си вид. „Това дъщеря ти ли е?” „Не е ли на училище, Мите?”, „Удари те кризата на средната възраст!”, пишат потребители в профила на актьора, очевидно с цел да го жегнат заради възрастовата му разлика с младата блондинка.

Красивата Анита успя да се задържи учудващо дълго до водещия. В началото всички бяха убедени, че няма да изкарат много време заедно. Двойката обаче доказа обратното. Периодично дори се появяват слухове, че Димитрова чака бебе от 50-годишния комик, ала досега те не са потвърдени. Рачков е известен с това, че никога не коментира публично личния си живот.

Комикът има няколко дълги връзки зад гърба си, но нито една не е приключила с брак. Дали пък точно Анита няма да го заведе до олтара? От първата си жена Христина, той има син Димитър Рачков-младши, който вече е в тийнейджърска възраст. С нея се разделиха, защото тя го замени с тогавашния му приятел Евтим Милошев. 

Най-обсъждани бяха отношенията му с Мария Игнатова, която пък миналата година се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата усмихнатият бургазлия е в чудесни отношения с всичките си бивши и казва, че няма никаква драма между тях.

Според запознати, Рачков много угаждал на актуалното си гадже Анита. Той пръскал по нея солидни суми – осигурявал й дизайнерски чанти, обувки и дрехи за хиляди левове. Освен всичко изброено, се погрижил да живее с блондинката в истински палат. 
Те делят един покрив в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж”, намиращ се край езерото Панчарево. 

Бившата плеймейтка се шири в просторна къща по американски стандарт, разположена на близо 300 квадрата. Имотът бил обзаведен по последна мода и дори разполагал с басейн, където Димитрова събирала тен през топлите месеци.

За да прави добро впечатление на мъжа си, влюбената хубавица влязла в ролята на примерна домакиня. Всеки ден тя приготвяла поне по две вкусни ястия, с които го гощава. Дори слагала манджите в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на снимки.

„Мария Игнатова се интересуваше само от работата си, да се вижда с приятелки и социален живот. Нищо друго не я вълнуваше, дори и синът й Виктор го отгледа бившият й мъж Петко Димитров. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни жени, особено ако и изглеждат добре като Анита", коментират близки до известния водещ

Говори се, че Димитрова се чувствала готова за деца и вече си представяла, че ще дари Рачков с още един син или дъщеря. Актьорът също не изключва категорично възможността това да се случи и нищо чудно в скоро време наистина да забремени атрактивното си гадже.
Източник: Уикенд 
 

Рачков започна да се кипри пред огледалото наравно с Анита