Ура! Пускайте Дунавското хоро и зарята - Петя Буюклиева спечели "Черешката на тортата", гушна плакета и спа спокойно. Както и се очакваше още преди финала, естрадната ни легенда със "специфичен" нрав, беше ясен победител. Защо ли?! Ами, защото сама си уреди победата като прецака с точки всеки, абсолютно всеки един от останалите участници.

Как не се намери човек, на когото Петето да даде 40 точки - ей така бе, от сърце! Щото му се кефи, примерно... Но не - ряза ги, ряза ги, обижда ги, плю ги и взе, че спечели. Ама нали казват, че в любовта и на война средствата не се гледали. Очевидно това за Петя си беше война, така че...

Шеф Иван Манчев очевидно имаше някои забележки и доста се поколеба, но нямаше къде да мърда - само Буюклиева беше спечелила пълния набор от точки, нямаше как да не бъде фаворит.

Зрителите обаче я намразиха вовеки. Потребители напълниха страницата на предаването с коментари и възмущения, а някои от тях заявиха, че повече няма да си пуснат подобен фарс.

"Да си го завре този плакет отзад и да се радва! Победата я има, но уважението, което някога сме изпитвали към нея, отиде! Не сме виждали такава злоба и същевременно такова лицемерие", гневят се в нета.

Източник: Crimesbg.com