Прави впечатление, че пухкавелката Пам Велидис, която хвърли в истински шок феновете на манекенските размери в риалитито на bTV „Ергенът“ се фръцка със симпатичен кавалер от доста време насам.

 

Двамата не крият топлите чувства един към друг и публично се обясняват в любов. Така и не става ясно дали са гаджета. Едно обаче е сигурно – въпреки пищната си фигура, Пам не страда от липса на мъжко внимание.

 

Пухкавелката Пам Велидис е истински магнит за мъжете

Името на момчето, с което тя е в опасна близост е Лъчезар. Запознати твърдят, че двамцата са неразделни. Те непрекъснато си разменят сърчица в социалните мрежи, публикуват общи фотоси, а към един от тях от лятото, Пам е отбелязала, че се чувства обичана.

 

Разбира се не е изключено да става въпрос за добро приятелство, а не за любов. За момента обаче истината за отношенията помежду им остава пълна загадка.

В същото време обаче прави впечатление, че и двамата употребяват, при това доста често думите „обич“ и „обичам“ по адрес на другия. Дори и да не спят в едно легло, няма никакви съмнения, че са близки.

 

Противно на очакванията на някои моми от „Ергенът“, Пам не се оплаква от липса на ухажори. Дори според мълвата, тя е една от най-ухажваните участнички в тазгодишното издание на риалитито. Тя привлича вниманието на противоположния пол доста преди да влезе в шоуто, а тайните й оръжия са увереността и чувството й за хумор.

 

Запознати дори издават, че Пам нямала никакво намерение да си търси мъж в „Ергенът“. Тя дори не е участвала в кастинга, а е била специално поканена, за да постави на дневен ред темата с пухкавите жени и отношението към тях. Това е основната й задача, която си е поставила от години.

 

Тя самата е търпяла множество критики и подигравки заради внушителните й мерки и дълго е правила опит да ги сведе до минимум. Имала е временен успех в борбата с килограмите след зверски тренировки и диети, но след това те отново се връщали.

 

В крайна сметка тя сложила край на мъченията в борбата с килограмите и се превърнала в истински магнит за мъжете.

Основната цел, която си поставила е да вдъхва увереност на жени със същия проблем. Именно това е и задачата й в скандалното риалити. В последно време Пам е успяла да се пребори с 10 килограма, с помощта на редовни тренировки.

Източник: Уикенд