На коренно противоположни мнения и позиции са двамата братя Фики Стораро и Емрах Стораро, което стана ясно по време на скорошно тяхно участие в онлайн подкаст.

Разбира се, двамата се обичат и са близки, но изглежда и че не си пестят упреците и недоволството от постъпките един на друг. Това пролича най-ярко от разговора за жени, когато младият Емрах започна да се хили лигаво и да се хвали, че е имал доста жени, както и че си пада по по-големи от него "какички".

Припомняме, че една от тях беше певицата Теди Александрова, на която от "безмерна любов" Емрах счупи носа преди време. "Обичах го много и само исках да съм с него, но той се държеше с мен отвратително. Търпях много, но разбрах, че няма да го променя и се отказах", обясняваше преди време певицата.

По този повод бе и упрека на Фики Стораро към брат му. Баткото явно недоволства от недостойното поведение на "малкия" и едва ли не го набеди за "к*рвар". Докато самият Фики заяви категорично, че изневерите и забежките с жени не са за него, тъй като държал на жена си и мислел за семейството си.

В крайна сметка Фики и Емрах успяха да се обединят около едно общо мнение само веднъж и то бе, че между тях двамата, най-великият певец е... баща им Тони Стораро.

Източник: Crimesbg.com