Психиатри, спите ли - питат потребители в мрежата, потресени, а и възмутени от последните изцепки на Светлана Гущерова. Госпожата, която роди четири деца на Християн Гущеров, явно си няма друга работа, а се е заела да промива мозъците на подрастващите си "фенчета".

Тя се изфука пред очите на всички в нета, че вече тежи 39 килограма, а заветната й цел била да ги докара до 38. Да, прилагаме и снимки, за да не решите, че си правим майтап. То нормален човек всъщност няма как да наприказва толкова глупости за единица време, така че ще е напълно нормално и някой да не повярва на очите си.

Светлана за енти път започна да обяснява как залага на фастингите, които, в превод, означават пълен глад. Тя сподели, че започва да се храни всеки ден точно в 17 часа и яде, каквото яде, до 22 часа. Оттам насетне не близва нищо, освен вода, до другия ден в 17 часа.

Гущерова обаче продължава да твърди, че няма хранително разстройство, нито проблеми с психиката и че това й тегло било напълно нормално. Тя отрича да е анорексичка и дори се смее, че хората я определяли като такава.

"Ама каква анорексия, какви са тези щуротии?! Харесвам се така и винаги съм искала да съм слаба", кудкудяка бившата плеймейтка. А хората веднага я пратиха на психоаналитик.

Източник: Crimesbg.com