Психически разстроеният Кание Уест е обвинен в сексуален тормоз от бивша асистентка. Според Лорън Пичиота, която носи доста подходяща за случая фамилия, рапърът я уволнява, след като й изпраща текстове и видеоклипове с неприлично съдържание, а тя отказва да му пусне.

В иска си пред съда мацката разказва, че е била модел на еротичната платформа „Онли фенс“. Там тя публикува снимки по бикини и бельо и бележи завиден успех. За една година Пичиота печели около 1 млн. долара.

Кание Уест наема Лорън през юли 2021 г., след като се запознава с нея по време на подготовката на модната си линия. Тя казва, че също така му е сътрудничила и е работила с него по 3 песни от албума му. Година по-късно той я моли да изтрие профила си в „Онли фенс“ и обещава да й плаща по 1 млн. долара годино, ако го направи. Тя се съгласява.

Малко след това Кание Уест започва да й изпраща съобщения със снимки на мъжеството си. Въпреки това изпълнителят я повишава до шеф на персонала на различни свои компании със заплата от 4 млн. долара годишно. През октомври 2022 г. Пичиота е уволнена. Кание й е предложил обезщетение от 3 млн. долара, което тя е приела. Изпълнителят обаче не й плаща и стотинка и сега заминава на съд.

Източник: „Уикенд“