Че и двамата не могат да се похвалят с особен интелект, това е ясно. Но просташкият цирк, който се разигра преди дни, направо изби рибата. Бившите гаджета Денислава Велкова и Кристиан Кирилов по настоящем са едва ли не врагове и не могат да се търпят. Особено той нея.

Защото наскоро Денислава се изцепи, че видиш ли, напуснала риалитито "Игри на волята" твърде рано, а трябвало да остане. И защо, според вас, трябвало да остане - ами, защото бившият й приятел Кристиан щял да влезе вътре и да й предложи брак.

Да, да, точно това заяви Денито, макар да не беше видимо пияна. И обясни как от продукцията са се канели да си вдигнат рейтинга с този "звезден" годеж в ефир...

Разбрал какви ги дрънка Велкова, екранният Митак от "София Ден и Нощ" не закъсня да се обади и буквално кресна: "Какъв брак, бе?! Какво предложение?! На тая пача?! Никога! Достатъчно ми беше, че съм имал месец-два взимане-даване с нея и бях достатъчно тъп, че да нараня прекрасната си съпруга Джулия", категоричен е Кристиан Кирилов.

Колкото до фолк певицата Джулия, тя май най-много се радва, че си е отворила очите навреме, преди да роди дете на женкар.

Източник: Crimesbg.com