Доскоро те бяха идеалната двойка, или по-точно идеалното семейство, защото не са сами, а със своите две сладки хлапета. Петя Дикова и Илиян Любомиров не са женени и все отлагат решението на въпроса, защото твърдят, че един подпис дом и семейство не прави.

И тук сме напълно съгласни с тях, разбира се. Близки до двамата обаче отдавна говорят, че Илиян се държи като мъж под чехъл в дома им и прави всичко, което Пипи му нареди, защото го е страх да не я загуби.

"Как да не го е страх - не той е син на Аня Пенчева и на Сашо Диков, нали?! Не той има връзките в светските среди и медиите, че и в политическите такива. Илиян е точно като Стефан на Гала - раздели ли се с жена си, никой пет пари няма да дава за него и дори мръсно ще му се прави", коментират запознати.

И разказват скорошна история, в която Петя се опулила на мъжа си за нещо съвсем дребно. А именно - точно затова, че я нарекъл Петя. Дикова сама е признавала, че мрази да чува пълното си име, защото й напомняло как навремето майка й все й се карала като я наричала с него.

"Затова и иска всеки да й казва Пипи или поне Пете, но да стигне дотам, че да реве като побесняла карпатска мечка на Илиян, това вече е прекалено. А той, горкият, гледа като пребозало теле и слушка", шокираха източниците.

Източник: Crimesbg.com