Всяка двойка, колкото и влюбена да е, минава през етапи на криза в отношенията. От това не могат да избягат дори Николета Лозанова и Ники Михайлов, които са заедно от години и винаги са твърдели, че се обичат безумно.

Знаем, че двамата се срещат и влюбват още почти деца, след което се разделят и поемат по пътя си. НиЛо бе женена за Валери Божинов и му роди дъщеря, а Михайлов пък забърса бившата на Божигол - Алисия, на чиито син стана почти татко.

Е, съдбата си знае работата и събра отново Николета и Николай, но близки до тях разкриха, че нещо куца сериозно в отношенията им и това е липсата на общо дете. Михайлов още не е станал татко и това все повече му тежало. Самата Лозанова се изпусна и потвърди разкритията като сподели, че много иска да роди.

"Страшно искам да имам още едно дете и то да е именно от Николай. Вярвам, че това ще се случи", споделя Лозанова, което загатна за драмата между тях. Според запознати е много вероятно някой от двамата да има проблем и той да е в основата на липсата на бременност на НиЛо толкова дълго време.

"Дано не се наложи наистина да се разделят, защото си отиват. Каквото и да говорят някои, Ники и Ники са си лика прилика", смятат фенове.