Русокосият разбивач на женски сърца Ронан Кийтинг, фронтмен на хитовата бой банда от 90-те „Бойзоун“, е съкрушен, след като сазуги батко си Киърън в жестока катастрофа в Ирландия. Нещастникът пътувал към Слиго, за да гледа мача на сина си Рауири Кийтинг, който е футболист на Корк Сити, преди да загина на място в челен сблъсък. Трагедията само затвърждава отдавна разпространената от британските таблоиди теория, че над членовете на „Бойзоун“ тегне жестока прокоба.

Прокобата над „Бойзоун“ взе още една жертва

Всъщност единствен Ронан изглеждаше пощаден, а дори преди няколко месеца щастливо посрещна петото си дете на достопените 46 години. Сега обаче му се наложи спешно да пътува за родната Ирландия, за да утешава семейството на брат си.

Един от членовете на бандата – Стивън Гейтли отдавна е покойник. Той приключи земния си път само на 33 години. Официалната причина за смъртта му беше обявена като вродено сърдечно заболяване, но се потвърди, че той е умрял от свръхдоза.

Основателят на групата Марк Уолтън води почти щастлив момент, докато жена му не извършва брутално убийство с последвала доживотна за нея присъда.

Други членове на бандата са застигнати и злополуки, нещастия и банкрути.

Почти нормален изглеждаше животът на Ронан, но и той бе сполетян от лична трагедия...

Източник: „Уикенд“