Кейт Уинслет, която е едва на 22 години, когато се снима като Роуз в култовата кинолента от 19997г, с 11 оскара “Tитаник“ разказа за преживения ужас след снимките. Животът й се превръща в истински ад.

Тя чувствала, че определено трябва да изглежда по определен начин и това я карало да не се чувства добре. Meдиите я преследвали буквално навсякъде.

“Журналистите казваха: “След “Титаник” можеше да направиш всичко, което желаеш, но ти се зае с малки роли”, а аз си мислех “Ужасно е да си известен”, изповядва се актрисата.

Кейт разказва, че след ролята успява да си купи апартамент.

Уинслет получавала много грозни обиди за теглото си, както и за това, че нейната героиня оцелява във филма, а екранния и партньор Джак, изигран от Лонардо Ди Каприо, загива.

Актрисата си спомня, че пресата е била наистина ужасна към нея. Сега казва, че ако може да върне времето назад щяла да използва влиянието си по различен начин.  Би отговорила на журналистите:

„Не смейте да се държите така с мен. Аз съм млада жена, тялото ми се променя, опитвам се да разбера себе си, още съм несигурна , ужасена съм, не го правете по-трудно, отколкото вече е.“ Това е тормоз, нали знаете, и всъщност граничи с обида", категорична е тя.

Изтчочник: telegraph.bg