Първо принц Рение загуби съпругата си, после принцеса Каролин преживя два болезнени брака, а накрая принцеса Стефани три развода и едно извънбрачно дете. И ако всички си мислеха, че следващото поколение няма какво повече да преживее, оказа се, че това не е така. Принц Алберт се ожени, но семейният му живот е обект на безброй спекулации, а децата му преживяха повече от година без майка, тъй като Шарлийн беше в Южна Африка.  

 

Племенницата му Шарлот Казираги пък обяви изненадващо, че се развежда за втори път и то след съвсем кратък брак. Повтаряйки трагичната история на собствените си майка и леля. Шарлот, която е бивш модел и настоящ дизайнер и куратор, наскоро сподели, че се разделя със съпруга си. За последно двамата бяха заедно през миналата година, но явно нещата помежду им не вървят и то от доста време.

 

"Димитри е отдаден на работата си и непрекъснато пътува. Шарлот искаше той да прекарва повече време със семейството и му постави ултиматум. Накрая той й предложи да си дадат малко време, но тя реши, че е по-добре да се разделят", разказват приятели на Шарлот. 

 

Димитри Расам е син на актрисата Карол Буке и режисьора Жан-Пиер Расам. Двамата бяха заедно пет години и имат син - Балтазар.  Бракът им беше приветстван от светския елит в Монако и Франция, тъй като родителите им се познават от години и принцеса Каролин беше категорична, че тайно се надявала приятелството им да се превърне в истинска любов. За съжаление обаче романсът не продължи за цял живот.