Победителят от второто издание на българския „Биг Брадър“ Миро Георгиев си отиде само на 40 години след серия от тежки инсулти. Смъртта му само потвърди злокобната версия, че над марката на Големия брат тегне проклятие и участниците в шоуто мрат като мухи.

Такава версия разкриват щатските таблоиди, които дори не знаят, че и у нас има жертва от участниците в шоуто. Те се фокусират върху смъртта на световноизвестния рапър Кулио, който преждевременно отиде в своя Гангстерски парадайз. Изпълнителят на „Гангстерският рай“ си отиде от сърдечен арест преди да навърши 60 години, само на 59. Щатските таблоиди припомнят, че на младини Артис е имал големи проблеми с наркотиците, но поне от 10 години той твърдеше, че е напълно „чист“ от дрогата.

Кулио има две участия в телевизионния формат – „ВИП Брадър“ през 2009 г. и в „Ол Старс“ през 2010 г. Той е втория съквартирант от Къщата на Големия брат, който предава богу дух без време. Преди него си отиде „малкия човек“ Върн Тройър. Джуджето се самоуби през 2018 г., като тогава медиите констатираха, че всеки треки малък човек е посягал на живота си.

Източник: „Уикенд“