Слуховете за развода на Дженифър Лопес и Бен Афлек стават все по-силни, а двойката вече обяви и своят "дом — мечта" за продажба. Имението, което купиха през миналата година за 60 милиона долара, сега е на пазара за 65.  Но дори и така къщата ще донесе загуба на двамата актьори, а най-лошото е, че вече я смятат за прокълната. Смята се, че и предишните собственици на имението са я продали след развод помежду си, както и тези преди тях.  Вилата явно наистина не носи положителна енергия, щом и най-известната двойка в Холивуд е пред раздяла.

Междувременно Бен се срещна с Дженифър в къщата в неделя вечерта, където прекара близо 4 часа. Смята се, че двамата са обсъждали приятелски развод, а причината за раздялата им продължава да е в тайна.

Един от слуховете гласи, че по настояване на Бен, Дженифър е отменила цялото си турне, което планираше доскоро. Актьорът не бил съгласен с работния график на жена си и настоял да спре да работи толкова много. Дженифър от своя страна пък имала отвратителни отношения с майката на актьора. И именно последната била причината двамата да се разделят. Каквато и да е истината, факт е, че двамата актьори са пред раздяла. А слуховете за разрива им пораждат всевъзможни легенди.

Факт е обаче, че Дженифър не може без слава и внимание, а Бен държи на анонимността. И именно това кара и двамата да са толкова напрегнати напоследък.