Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат всички в "Ергенът", а и зрителите, ще бъде сломена от признанието на Евгени Генчев. Помним, че в началото се появиха слухове, че именно тя ще е голямата победителка във формата и пианистът ще изгуби ума си по нея. Е, уви, това не е така.

Елена не само не остава на финала, но лошото е, че ще си тръгне наранена, защото наистина започва да изпитва силни чувства към симпатягата от Пловдив. Още снощи видяхме как проблеснаха искри, които Ели ще приеме на сериозно, като типично влюбена жена. Тя е умна, но чувствата ще замъглят за кратко логиката й.

Източници от кухнята на предаването разкриха, че Генчев ще бъде безкрайно честен с нея и тя ще е една от малкото, на които реално ще обясни защо не продължава напред.

А причината е повече от простичка и основателна - няма химия и тръпка. Това пролича още снощи, когато Елена даваше мило и драго той да я целуне на пейката, но това не се случи. Задоволиха се с търкане на нослета, докато след нея той едва не изяде Боряна.

"Много те харесвам. Ти си прекрасна жена, много умна и достойна. Такива момичета като теб не се срещат често днес и се радвам, че те познавам. Но мога да ти бъда само приятел, защото за нещо повече е нужна химия, привличане... Съжалявам", ще й обясни Евгени, разкриват източниците.