Емо Каменов не говорил грубости в живота, но дали някой му вярва?!

Емо Каменов заяви, че няма да се променя. Това гардът от Монтана заяви в предаването на Гала „На кафе”. Железният Емо допълни още, че е на 34 години и на тази възраст той няма как да се промени. Огромният охранител сподели, че в Къщата на Биг Брадър Ол Старс се е държал агресивно, защото са го предизвиквали. Иначе при нормални обстоятелства той е съвсем различен и не употребява нецензурни приказки - което втрещи всички. Особено когато е с приятелката си, която го възпирала да говори и прави глупости.

Бодигардът призна също, че не е изневерявал на приятелката си от мига, в който е с нея. Запознали се във Варна. След като излезе от „Къртицата” навсякъде слушал възклицания, че са го разпознали. Тя обаче не била гледала шоуто и не го знаела оттам. Запознала ги обща приятелка и именно това, че не е гледала предаването накарало двамата да се сближат. „На Коледа стават чудеса”, с тези думи Емо Каменов отби въпроса на телевизионната водеща дали ще има сватбени камбани и бебенце.

[caption id="attachment_432369" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов бил приличен и добър в живота, кой ли му повярва?![/caption]

Липсата на храна, както и провалянето на мисията от страна на Малък Тошко са го изнервили до крайност и затова той на моменти бил груб в Къщата. Но Емо Каменов не забрави да отбележи, че се е жертвал доста за останалите играчи в Къщата. При една от мисиите, където той беше капитан я прекъснал заради това, че Тодор Славков не успял да сложи капка в кофите и просто не виждал смисъл да продължава с играта.

Най- много „пострада” от ласките на Емо Каменов младата поп фолк певица Пламена. Тя обаче отрече той да е имал по-специално отношение към нея. Огромният гард пък заяви, че така се е отнесъл и към останалите жени в къщата. Пламена потвърди това, само й направил няколко комплимента, а другите пиперливи приказки просто било поредната му шега.

Емо Каменов разказа още и за срещата си с великите актьори Арнолд Шварценегер, както и с героя на Рамбо. Те били искрено възхитени от огромния му ръст и сила и не се правели на велики звезди. Въпреки че цял свят ги познава, поведението им било на светлинни години по-различно и естествено от това на нашите, така наречени звезди.