Той бил на 24, а тя едва на 14 години, още дете. Елвис Пресли се влюбва в нея, а родителите й не могат да проумеят тези чувства и дълго време го смятат за педофил. Това разкри повече от скандално 80-годишната в момента вдовица на Краля на рока - Присила Пресли. Тя направи изявлението си точно преди филма за Елвис, който излезе тези дни и бе представен във Венеция.

Присила разказа за това как тя също е била омагьосана от звездата, но й е било много странно всичко, което той иска от нея. "На моята толкова крехка възраст не разбирах и ми беше притеснително това, което ме караше да правим. Той беше много сексуален и постоянно искаше да сме в леглото. Караше ме да правя орален и анален секс, което не е добре за дете на 14, защото тогава си още дете", спомня си тя.

Но бърза да уточни, че не само креватните гимнастики са всичко, което ги е свързвало с Елвис. "Той не искаше само секс от мен, не. Не ме разбирайте грешно! Много споделяше с мен, беше нежен, привърза се към мен, защото можеше с лекота да разкрива чувствата си, тревогите и страховете. Разказваше ми неща за детството и родителите си, които не можеше да сподели с никого", добавя Присила.

Двамата се женят през 67-ма година и се разделят през 71-ва. Тогава вече е родена дъщеря им Лиса Мари Пресли, но отношенията им охладняват, любовта сякаш умира и разводът е неизбежен.

Припомняме, че самата Лиса Мари почина внезапно на 13 януари тази година.