Ако си мислите, че нашият фолк певец Тони Стораро е световен рекордьор, след като плати на известен ходжа 3000 лева да заколи 5 агнета и да направи черна магия на кандидат-снаха му Теди Александрова, помислете пак!

Самата принцеса Даяна е изръсила десетки пъти по-голяма сума, за да поръча смъртта на любовницата на мъжа си Чарлз – Камила Паркър Боулс, на известна врачка – твърди сензационно британския в. „Дейли Мирър“.

Според изданието принцеса Даяна, която трудно може да бъде сравняване по произход или образование с шуменския ром, вярвала изключително дълбоко в медиуми, баячки, вещици и всякакви други представители на паранормалното. Три години преди развода си с тогавашния принц Чарлз тя поръчала на известната вещица Сали Морган да направи магия за смърт на конкурентката й Камила срещу фантастичните 300 хиляди английски лири.

За ефекта на заръчаната окултна намеса може добре да съдите по факта, че глозилището Камила днес е кралица, а самата Даяна отдавна е в отвъдното. Изданието се позовава на анонимен охранител на покойната принцеса, който извършил плащането лично в брой. Според него Даяна осигурила сумата с продажба на няколко ценни бижута, които й били подарени на сватбата от ковчежето на кралицата.

Принцеса Даяна дала 300 000 за черна магия на Камила

Самата Сали Морган не отрича да е работила за принцесата, като я съветвала в духовен план, но отрича да е получавала някога подобна сума.

Източник: „Уикенд“