Това узнаваме от автобиографичната книга на принц Хари, озаглавена „Резервен“. Изданието е най-бързо продаваната нехудожествено книга досега. Тя беше пусната свободно за продажба по британските книжарници и пред тях се извиха дълги опашки. Очаквано, книгата предизвика много смесени реакции на Острова.

Една от сензациите, които Хари разкрива в книгата си, е срещата с духа на майка му принцеса Даяна. Срещакта била осъществена чрез медиум, жена с паранормални способности, препоръчана на принца от негови приятели. Врачката извикала духа на Даяна и той се появил.

Екстрасенската предава думите на Даяна към сина си: „Ти живееш живота, който аз не успях да живея, аз те подкрепям“ – казал духът на покойната принцеса.

Хари обаче бил скептичен към твърденията на врачката и поискал уверения, че общува именно с духа на майка си.

Тогава Даяна споменала на врачката, че присъствала на ситуацията, когато синът на Хари – Арчи, счупил играчка от коледната елха.

Принц Хари викал духа на мъртвата Даяна

„Майка ти казва, че се е изкикотила на тази ситуация“ – предала на Хари врачката. Тогава той реално повярвал в думите й, защото наистина Арчи счупил играчка от елхата по Коледа. Още тогава Хари възприел този знак като странен, но неговото значение се осмислило едва по-късно с паранормалния сеанс.

Източник: в. „Уикенд“