Докато принц Хари продължава да бълва сензация след сензация в книгата си „Резервен“, от собственото му минало изскачат все повече срамни тайни, които въобще не го представят в добра светлина. Истински отвратен от лъжите и измислиците, бивш гвардеец от двореца „Сейнт Джеймс“, служил десетилетие като охрана на кралската фамилия, разказа любопитна история от миналото на принц Хари.

Бившият гвардеец заяви пред в. „Мейл он Сънди“, че разказва историята, след като се възмутил от неуважителното отношение на принц Хари към баща си Чарлз.

Историята се развила през 2012 г., когато охранителната система на двореца засякла сигнал от една от охранителните будки, които през нощта по принцип за празни, а през деня в тях стоят на пост гвардейци. Веднага бил изпратена група от трима души да провери ситуацията. Гледката в будката била потресаваща. Проверяващите заварили пияният принц Хари да се въргаля като свиня в собствената си повръщня. Опияненият негодник започнал да псува гвардейци и да твърди, че ще се прибере сам. Все пак служителите му помогнали да стигне до покоите си, където били свидетели на обстановка като в долен бардак. Празни бутилки по пода, препълнени пепелници, мирис на урина и пот...

Принц Хари се търкаля в собствената си повръщня, пиян като свиня!

„Този живееше като скот!“ – свидетелства гвардеецът, който пази не особено топли чувства към рижавия наследник на короната.

Източник: „Уикенд“