Принц Хари се закачи с ученичка!

Херцогът на Съсекс принц Хари предприе самостоятелна визита в Япония, където се състояха финалите на Световната купа по ръгби 2019. Той бе там, за да подкрепи лично отбора на Англия, който се изправи срещу този на Южна Африка. [caption id="attachment_609057" align="aligncenter" width="300"]принц Хари Принц Хари радва със свежо чувство за хумор[/caption] И въпреки че британците да не успяха да победят, Хари си прекара добре в Страната на изгряващото слънце, макар и далеч от своята съпруга и син. Преди спортната среща, графикът му включваше посещение на едно от местните училища, където се запозна с много от децата, изпълващи стаите на учебното заведение. Във видео, качено в официалната Twitter страница на кралското семейство, се вижда как Хари позира с тях за снимки, облечен в тъмносиня риза и панталон в същия цвят. А те държат флагчета на Обединеното кралство.

И докато разговаря с тях, едно от момичетата светливо му отправя комплимент, казвайки му, че е красив. На кадрите се вижда как малкият син на Даяна, като истински джентълмен, единствено посочва брачната си халка. И с любезна усмивка на лице отговаря, че е женен.

Цялата ситуация провокира смях у връстниците на момичето. Което най-вероятно се е почувствало малко неудобно. Въпреки че според потребителите в социалната мрежа няма нищо лошо в това човек да изрази мнението си. С думите си обаче Хари са пореден път показа, че дори и да е на хиляди километри от дома и семейството си, той винаги носи със себе си Меган Маркъл и Арчи. След това херцогът на Съсекс се видя и с параолимпийските надежди на страната, като този път той бе този, който се разсмя по време на срещата. Причината бе, че едно от момчетата му сподели, че в предстоящата игра ще подкрепя отбора на Южна Африка и се надява те да надвият англичаните. Това бе първата официална визита на принца в Япония. Състояла се едва няколко седмици след посещението на Чарлз по случай официалното възкачване на император Нарухито на трона, пише Слава.