Принц Хари опроверга поредната фалшива новина за него и съпругата му, появила се в медиите

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл неведнъж са призовавали за реформа в социалните мрежи, което е знак, че двамата по принцип имат афинитет към тях.

Слухове

Херцогът на Съсекс скоро отрече пред "Fast Company" слуховете, че с херцогинята въобще са напускали някога този вид медии. Припомняме, че само преди няколко дни се появи новината, че принц Хари и Меган Маркъл са спрели да използват социалните мрежи поради вълна от обидни коментари. Слуховете гласяха, че херцогът и херцогинята на Съсекс повече няма да използват платформи като Инстаграм, Фейсбук и Туитър.

Опровержение

Принц Хари обаче опроверга новината. Той обясни: "Събудихме се една сутрин преди няколко седмици, за да научим от вестника на Рупърт Мърдок, че очевидно сме напуснали социалните медии". И това се оказва поредната фалшива новина за тях. Принц Хари споделя, че той и съпругата му Меган Маркъл биха преосмислили отношението си към социалните медии, което вероятно означава, че биха станали по-активни, когато видят по-значими ангажименти за промяна или реформа. [caption id="attachment_656106" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари опроверга поредната фалшива новина за него и съпругата му Меган Маркъл, появила се в медиите преди няколко дни сн. YouTube Принц Хари опроверга поредната фалшива новина за него и съпругата му Меган Маркъл, появила се в медиите преди няколко дни сн. YouTube[/caption] Самите те по думите му вече са вложили доста енергия в изучаването на това пространство и в търсенето на начини как да помогнат. Въпреки това принц Хари е оптимист и вярва в светлото бъдеще на дигиталните медии, както и в хората, които са свързани и трябва да са по-състрадателни, честни и добри, предават от lifestyle.bg.