Принц Хари не се притесни от работата

Принц Хари вече официално е свикнал с живота в Лос Анджелис. След като той и съпругата му Меган Маркъл напуснаха кралското семейство през март и се преместиха в Америка, двамата рядко са забелязвани извън къщата си. В множество интервюта херцозите споделят, че използват изолацията максимално, за да се грижат за сина си Арчи и да бъдат до него за всяко важно събитие. Малкият вече говори и ходи, като мама и татко са били там, за да видят всичко това. Постепенно обаче Хари и Меган се завръщат към своите задължения, които вече нямат нищо общо с короната. Миналият петък принцът беше забелязан да доставя хранителни продукти на местни ветерани в Лос Анджелис.

Обикновен доброволец

Облечен с тениска и дънки, носейки задължителната предпазна маска, внукът на кралица Елизабет изобщо не приличаше на кралска особа, а по-скоро на съвсем обикновен доброволец. Дарителското събитие беше организирано от фондация "Walker Family", откъдето заявиха, че Хари е бил изключително скромен и мил. Целта на инициативата е да достави храна на всички нуждаещи се семейства на ветерани от войната. Мястото, на което се раздаваха продукти, се намира на около 90 минути от дома на Меган и Хари в Санта Барбара. Принцът е прекарал няколко часа в доброволчески труд, като е разтоварвал кашони с храна и ги е доставял на местните.

Без излишна показност

Визитата на принц Хари на 13-ти ноември е преминала без излишна показност, като за нея стана ясно след като от фондацията "Walker Family" сподели снимки в социалната мрежа Инстаграм. Под тях те написаха, че са изключително горди от срещата си с принц Хари. "Той се присъедини към нашата инициатива да достави храна на нуждаещи се семейства. Много е мил и скромен", пишат от организацията. Доброволческият труд идва само няколко дни, след като Меган и Хари отдадоха почит на загиналите във войната. Двамата посетиха военното гробище в Лос Анджелис, където поднесоха букет. В сряда пък принцът отново показа своята подкрепа към героите. Той се появи на 14-тото годишно издание на "Stand up for Heroes", което е в чест на военните служители и ветерани. Той говори за 10-годишното си преживяване в британската армия и как то го е превърнало в човека, който е днес. [caption id="attachment_648988" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари достави храна на ветерани сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари достави храна на ветерани сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] "Веднъж влезеш ли в този екип, винаги си част от него. Веднъж служим ли на страната си, винаги ще го правим и сме горди от този факт", каза Хари в специално виртуално обръщение. Той добави, че военният опит е променил живота му завинаги и го е направил по-добър човек, предават от tialoto.bg.