Астроложката на Даяна направи нови разкрития за брака й с Чарлз

В нощта преди сватбата си с принц Чарлз, Даяна Спенсър разбрала, че бракът им никога няма да бъде щастлив. Часове преди тя да сложи бялата рокля и му се врече във вечна вярност, той й казал: "Не те обичам". Това твърди астроложка, работила с покойната принцеса. "Едно от най-шокиращите неща, които Даяна ми каза, беше, че вечерта преди сватбата Чарлз й казал, че не я обича", казва Пени Торнтън, която била и близка приятелка на майката на Уилям и Хари. Тя участва в документалния филм на ITV "Интервюто на Даяна: Реваншът на принцесата". Той бе излъчен от Би Би Си по повод 25 години от скандалното й интервю в предаването "Панорама".  Дълбоко огорчена от бъдещия си съпруг и неговото семейство, тогава Даяна била на крачка от това да спре всички приготовления и се откаже от сватбата.

Извънбрачни връзки

По време на интервюто си пред журналиста Мартин Башир през 1995-та година, принцесата признава, че както тя, така и Чарлз, са имали извънбрачни връзки. Възобновявайки връзката си с Камила  Камила Паркър-Боулс, той допринася за раздялата им през 1992-ра година. "В този брак бяхме трима, така че беше малко пренаселено", казва Даяна, която в ефира на Би Би Си не скрива и за отношенията си с кавалерийския офицер Джеймс Хюит. Именно тези нейни думи карат Елизабет Втора да накара сина си да сложи край на своя брак с жената, дръзнала да й се опълчи чрез своята телевизионна изява.

Фалшиви документи

Според новия документален филм, посветен на скандалното интервю, репортерът е принудил Даяна да застане пред камерата чрез фалшиви документи, заради което собствениците на Би Би Си са започнали разследване. Говори се банкови извлечения с невярно съдържание, снимки и други.

Шпиониране

"Би Би Си тепърва трябва да се извинява за това, което наистина има значение тук: невероятно сериозната фалшификация на банкови извлечения, предполагаща, че най-близките доверени лица на Даяна са я шпионирали за нейните врагове", казва Чарлз Спенсър, братът на Даяна пред списание "People".

Кралица в сърцата на хората

"Бих искала да бъда кралица на сърцата на хората, в сърцата на хората, но не виждам себе си като кралица на тази страна", казва още принцесата във въпросното интервю, неподозирайки, че един ден нейното желание наистина ще се сбъдне. [caption id="attachment_648271" align="aligncenter" width="300"]Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата сн. YouTube Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата сн. YouTube[/caption] Според графичния дизайнер Мат Уилсър, за когото се смята, че по онова време е фалшифицирал документите, с които журналистът изнудил Даяна, Би Би Си трябва да понесе отговорност за извършеното от техния служител, който оронва престижа на една професия, предават от tialoto.bg.