Дженифър Анистън ще празнува рожден ден на 11 февруари. Май се е предала на  старостта, коментират почитателите й. Спряла е да се интересува от ботокс и от козметични процедури.

Явно Анистън е решила най-сетне да остарее нормално. И то малко преди 55-я си рожден ден. На червения килим в Калифорния актрисата се появи в отворен гащеризон с деколте, показвайки старчески петна и отпусната кожа.

Приличам на Мики Рурк: На 55 г Дженифър Анистън лъсна с  бръчки, виснало деколте и сива коса – Снимки)

Но най-вече феновете й бяха поразени от лицето на Анистън. Дълбоките бръчки и последиците от някои неуспешни корекции я направиха да прилича на Мики Рурк. Почитателите й не обвиняват нейния гримьор за лошия грим. Който се опита да освежи образа на холивудската знаменитост с куклен руж, но прекали с нюанса. И вместо ефекта на свежа роза, силно напудреното й лице  и бонбоновите бузи я направиха да изглежда уморена.

Освен това Джен се появи с небоядисани и израснали сиви корени на косата. А това й придаде твърде небрежен вид.

Приличам на Мики Рурк: На 55 г Дженифър Анистън лъсна с  бръчки, виснало деколте и сива коса – Снимки) - Снимка 2

Никой не бе виждал холивудската звезда толкова остаряла и толкова запусната. Сякаш изведнъж годините започнаха да й личат и феновете не повярваха, че това е тяхната Джен. Която до скоро блестеше с неувяхващата си красота.

Източник: wday,ru