Майкъл Струмейтис - мултимилиардерът, паднал на колене и направил своя съпруга една българка, се оказа... да не ти е в къщата. А манекенката Цеци Красимирова не само осъзна това, но и иска колкото се може по-бърз развод с бившия си вече любим.

Двамата се оказаха разделени още от месеци, но документите по окончателния развод са подадени наскоро. Цеци се е върнала в къщата си, която се намира край София и не мисли повече да живее някъде навън. Камо ли да го направи заради мъж. Нещо повече - тя надали скоро ще погледне такъв, при все, че Майкъл я направи лопатар.

Струмейтис се скъсал да "оправя" чуждо и да слага рога на Красимирова, а отделно от това и не се прибирал със седмици, заради многобройните си ангажименти по света. Това още повече отдалечило съпрузите един от друг и в крайна сметка Цеци решила - слага точката.

Близки до синеоката манекенка твърдят, че тя има планове за развитие в България и дори се е насочила към политиката, но засега няма потвърждение от нейна страна. "Цеци има какво да даде като идеи и да върне в родината много от емигрантите. Боли я от обезлюдените наши райони и иска да ги възроди", казват запознати.

Как ще стане това на практика и дали изобщо ще се тръгне в тази посока, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com