От щастлива по-щастлива е Анелия, а причината е първата семейна Коледа с любимия Любомир Захаринов. Да, вярно е, че двамата са заедно от няколко години, но за Анелия това е като първи път, защото никога досега не са празнували Коледа като официално женени.

Сватбата им се състоя тайно това лято като певицата издаде, че се е "бракувала", наричайки официално Любо - свой съпруг и то на няколко пъти. Тя отдавна искаше да се врече във вярност на мъжа, когото (по думите й) е обичала най-силно в живота си, дори повече от Коко Динев.

Приказка: Анелия показа първата си семейна Коледа с Любомир Захаринов! (СНИМКИ)

Сигурно затова усмивката не слиза от лицето й, а Анелия показа в мрежата как лично украсява къщата си с лампички. Тя усърдно и внимателно поставя малките светлинки по цялата ограда, като домът й със сигурност ще заприлича на този от "Сам вкъщи" - приказка и половина.

Някои обаче подозират, че има и друга причина за приповдигнатото й настроение и предполагат, че певицата може вече да е бременна. Знаем, че тя много иска да роди дете от Захаринов, въпреки че и тя, и той вече си имат наследници, а и Анелия не е в първа младост.

"Дано да й се случи и да си има още едно детенце от Любо, защото явно вярва, че това още повече ще ги свърже. Адски е влюбена", коментират близки до Анелия.

Източник: Crimesbg.com