49-годишната холивудска звезда беше уловена на снимки с рапъра едва миналия месец, докато напускат хотел във Венеция.

40-годишният Акала, чието рождено име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, е забелязан на същото събитие като Анджелина в публикация в Instagram.

То се е случило в Ню Йорк и е било организирано от актрисата Анджелина за нейната компания Atelier Jolie.

Двойката се появи поотделно в различни слайдове, но феновете забелязаха, че Акала все пак е присъствал, в първия им съвместен пост в Инстаграм.

Публикацията е споделена на официалната страница на Atelier Jolie в Instagram и е озаглавена: „Atelier Jolie посрещна Мустафа в 57 Great Jones, където се проведе специално парти за слушане и дискусия по повод дебютния му албум Dunya, който излезе сега.

„Присъединете се към нас, за да отпразнуваме тази зашеметяваща колекция от 12 песни, в която фолклорът среща поезията. Албумът вече е достъпен за слушане във всички платформи.“

На снимките се вижда как Анджелина сяда, за да интервюира Мустафа, докато нейният приятел, за когото се носят слухове, че е политически активист, я наблюдава с черна тениска на екипажа.

Снимките се появяват само няколко дни, след като Акала се присъедини към бившата съпруга на Брад Пит на 62-ия филмов фестивал в Ню Йорк, където се състоя премиерата на филма ѝ „Мария“.

Имаше няколко случая, в които Анджелина и Акала бяха забелязани.

През ноември 2023 г. дуетът е видян да излиза от ресторант в Милано, където Анджелина снима предстоящия биографичен филм „Мария“.

Източник: thesun.ie