Красивото и неостаряващо лице на БНТ - Мира Добрева, която в последно време сякаш е повече писател, разтърси обществеността с драматично разкритие. Тя призна публично тежката истина за собственото си семейство и сподели, че точно това я е накарало да седне и да напише последния си роман.

Става дума за алкохолизма и това, че в семейството на Мира, в най-тесния й кръг от хора, има страдащи от алкохолизъм. Това заяви тя в прав текст и добави, че след дългото време, в което е гледала как се отразява това на пострадалия и близките му, в какво го превръща, е напълно убедена, че това е болест.

"Алкохолизмът е болест, да! Сигурна съм. Трябва да се установи какво точно го причинява и да се лекува с всички възможни средства, но най-вече с воля, защото е нещо адски трудно за изкореняване. Тук сякаш в твои врагове се превръщат и тялото, и психиката ти - всяко от тях си иска дозата", тъжно споделя Мира Добрева.

Тя не уточни за кой точно член от семейството й става дума, но се предполага, че е от кръвните й роднини. Колкото до бившия й мъж - Жоро Торнев, той определено и отдавна се слави като пиянде, но поне от доста време не е на главата на Мира Добрева, която най-сетне го напусна.

Източник: Crimesbg.com