Меган Маркъл най-накрая се престраши да се появи публично в компанията на принц Хари. Херцогинята на Съсекс беше забелязана със съпруга си на частно парти в имението на приятелката си Елън Дедженерис. Тв водещата и голямата й любов Порша де Роси подновиха обетите си, а кралската двойка беше поканена на партито.

 

Това е първа съвместна изява на Меган и Хари след смъртта на кралица Елизабет миналата година. Херцогинята на Съсекс буквално потъна вдън земя, след като съпругът й публикува своите мемоари. Книгата "Резерва" предизвика изключително сериозни трусове в кралското семейство. А освен това хвърли в тревога и целия парламент.

Пресрами се! Меган Маркъл най-после се показа с Хари (Двойката се появи след слуховете за раздяла)

Самият Хари се появяваше навсякъде сам и никога не спомена нито дума за отсъствието на Меган. Едва по-късно се разбра, че херцогинята умишлено стои далеч от медиите, за да не пречи на популярността на съпруга си.

 

Междувременно се появиха и слухове, че двойката е пред развод, а причината са провокациите и скандалите, които книгата е предизвикала. Мнозина смятат, че Меган се притеснява как ще се отрази на контактите им със семейството биографията на Хари и дори е била против нейното публикуване. Принцът обаче не отстъпил и това довело до напрежение между тях двамата. 

 

Предстои да стане ясно, дали съпрузите са се помирили, тъй като дори на партито двамата стоели на разстояние един от друг. Мнозина обаче смятат, че херцогинята вероятно твърде много държи на брака си с херцога, за да позволи дори това да ги раздели. Особено след като Хари успя да се скара с най-близките си роднини и към днешна дата е в много тежки отношения с крал Чарлз и принц Уилям. Дотолкова, че брат му не желае дори да присъства на коронацията на баща им...