Преслава все още се води за една от най-желаните певици в чалгата, въпреки застъпването на младото поколение от сорта на Лидия, Данна и прочие. Класиката си е класика, а Преси е нейната емблема в поп фолка. Затова и свалките, ухажорите, че дори и неприличните предложения не са й чужди.

Преди дни обаче се разиграла случка, която добричлийката признава, че поставя в топа на шокиращите си преживявания. "Такова нещо не ми се беше случвало, а вярвайте ми, видяла съм много. Ще го помня дълго този момент", смее се Преслава, която била сваляна от... жена.

Циркът станал по време на нейно участие, когато една млада дама не спирала да я гледа втренчено и постоянно да се опитва да се домогне до нея. Първоначално Преслава взела това за нещо съвсем нормално и помислила, че си има работа с обикновена фенка. Онази обаче започнала странно да се търка в нея и да я докосва в момента, в който се озовали една до друга.

Леко смутена, Преси се върнала отново на сцената и продължила да пее, а само след минути към нея полетял... сутиенът на въпросната ухажорка, която й смигнала палаво.

"Не знаех как да реагирам, май съм останала като вцепенена и вероятно съм била доста смешна картинка. Знам и приемам хората такива, каквито са, няма лошо, но просто на мен не ми се беше случвало да го изпитам", обяснява Преслава.