Преслава обикаля от почивка на почивка

Преслава пак пропуши за Свети Валентин, който отпразнува с любимия си Павел в Дубай. Добричлийката, която отказа тютюна преди три години и половина, сграбчи наргиле по време на лайфа, в който се включи в социалната мрежа от тузарско заведение. Почитатели веднага повдигнаха темата за пушенето и Преслава разказа с подробности за отношението си към тютюна, докато дърпаше твърде често от наргилето. Даже любимият й Павел, който бе до нея, но извън обсега на камерата, забеляза и й обърна внимание, при което чалгаджийката възкликна невинно: "Ами, Любовче, аз като не съм пушила и дърпам постоянно".

Притеснение

По-късно, Преслава призна, че дърпа на често от наргилето, защото малко се притеснява. Чувствала се като на интервю, а както се знае, тя винаги е била срамежлива, когато става дума за медийни изяви.

Първо интервю

По време на лайфа певицата си припомни първото интервю. От „Пайнер” едва я придумали. Преслава се съгласила, а докато отговаряла на въпросите, драскала с молив върху лист. Накрая не останало празно място за рисунки. Явно тъкмо заради леко притеснение и по време на лайфа от Дубай дърпа на често от наргилето. "Първото ми интервю пред камера беше в Турция. Бях замръзнала на място и повтарях само една дума: "Истанбул е много динамичен град, хората са много динамични". И изобщо голяма динамика", сподели певицата през смях.

Отказ от цигарите

Преслава отказала цигарите не когато разбрала, че е бременна с дъщеря си Паола, както се говореше. Спряла да дими, след като се залюбила с Павел. "Той постоянно ми натякваше, че трябва да ги спра. И един ден ги спрях. На втория ден ми вика: "Ти днес май не си пушила". И аз му казвам: "Ами аз и вчера на пуших". И така. Издържах от раз. Много хора си мислеха, че съм ги спряла, като съм забременяла, но не - половин година преди това. И всъщност, откакто съм ги спряла, три години и половина не пуша, и за първи път запалих наргиле сега", сподели Преслава. Павел пък допълни: "Но за сметка на това пие домашна ракия". Хитовата пайнерка се разсмя: "Ама от твоята ли?", и така стана ясно, че Павел може да прави ракия. В лайфа на Преслава се включиха не само почитатели, а и много нейни приятели - дори такива от детството й. Певицата даже понечи да представи своя приятелка като роднина. "Ами ние сме като рода, израснали сме заедно", сподели тя. Въпросите за пушенето продължиха и Преслава призна, че не е забравила как се пуши. Като си поръчала наргилето, което било сладко, но знаела с какъв вкус е, мислела даже, че ще се задави, но не станало така.

Шеги

Певицата пропушила като ученичка в последните класове на гимназията, когато вече пеела в заведение в Добрич. Колегите музиканти все се шегували с нея, че баща й влиза. В началото бъдещата звезда се хващала и веднага хвърляла цигарата. После спряла да вярва и затова, когато една вечер баща й наистина влязъл, тя не послушала колегите си, които я предупредили, пише "Уикенд". "Не виждах надалеч и в този момент влиза баща ми. Той ми направи знак да отида при него", припомни си певицата през смях. Не й се карал, все пак и той пушел. Оказало се, че дошъл да й каже, че иска да й купи микрофон, така че да си избере какъв точно да е. Преслава може да си е позволила наргиле по време на ваканцията в Дубай, но въобще не мисли да посяга пак към цигарите. Добричлийката спортува редовно и се храни здравословно, както се разбра от снимките и видеата й в социалната мрежа. [caption id="attachment_658326" align="aligncenter" width="300"]Преслава пак пропуши за Свети Валентин сн. Инстаграм Преслава пак пропуши за Свети Валентин сн. Инстаграм[/caption] В едно от клипчетата звездата на фолка показа скромната си закуска от мюсли с мляко в малка купичка. Хитовата певица показа и блестяща фигура на плажа, предават от hotarena.net.