Това, което направи силно впечатление на грандиозния юбилеен концерт на Тони Стораро на 9 май, бе фактът, че Глория и Преслава, с които също има дуетни песни за всеобща изненада липсваха. Концертът бе уважен от редица звезди, които също пяха. Сред тях бяха Алисия, Деси Слава, Емилия, Константин, Софи Маринова и дори Азис, с когото Човека глас наскоро затопли отношенията.

 

За момента няма обяснение за отсъствието на примата на фолка, но пък за сметка на това за Преслава има предположение и то е свързано с големия син на Тони Стораро – Фики. Припомняме, че преди време певецът издаде с половин уста, че има истина в слуховете за връзката на Преслава и Фики и дори изрази одобрение, което обаче прозвуча като такова само за мимолетна връзка, но не и за по-сериозни отношения. Едва ли това е допаднало на певицата макар тогава да не реагира по никакъв начин.

 

Тя успя да се въздържи от коментар и когато 2 години по-рано се понесе мълвата, че вече покойният Георги Станоев – Бирмата, който по онова време вече й бе бивше гадже, е връхлетял бесен в дискотека с охраната си, след като му докладвали, че Преслава флиртувала открито с Фики. По-късно от интервютата, които даде големият син на Стораро стана ясно, че не е имало сбиване или поне той не е участвал в такова. Той си тръгнал малко след пристигането на Бирмата.

 

Случката е от 2015 г. – времето, в което периодично се появяваше мълвата за връзката им, но пък двамата твърдяха, че са само колеги и добри приятели. Един-единствен път Стораро-младши си позволи да се похвали, че е влюбен в своя известна колежка, без разбира се да споменава името й. Но пък за сметка на това, тази работа бе свършена до известна степен от баща му през 2017 г. в предаването Папараци по bTV, където сподели, че сигурно има колежка, с която Фики наистина е по-близък, и допълни, че едва ли е само една.

 

Той дори ги посъветва да се пазят, когато се случат други работи, тъй като Фики на първо място трябвало да гледа кариерата си, защото все още му било много рано за обвързаност.

За Преслава, Фики каза, че е много талантлива певица и много хубав човек. Нямаше против двамата да изживеят чувствата си, но дотам. Той обаче не пропусна да подчертае, че е добре младите да вземат всичко от живота, защото след като се задомят, вече имат други отговорности.

 

Макар да не стана ясно тогава какви точно са отношенията между Преслава и Фики, безспорно се затвърди впечатлението, че са си доста близки. Но дори и да е било така, не е продължило дълго, тъй като през лятото на 2017 г. Фики се сгоди за Гюлджан, от която вече има две деца към днешна дата. Не стана ясно и как добричлийката е приела разсъжденията на Тони Стораро.

 

Именно с тези предположения обаче бе свързано отсъствието й от концерта на Човека глас в „Арена София“. Няколко дни след мащабното събитие, Тони Стораро и Преслава, все пак пяха заедно плюс Софи Маринова на сватба, а в социалните мрежи се появиха клипове от представянето им.

Това, което направи впечатление в тези кадри бе фактът, че Тони Стораро рядко поглеждаше към Преслава, макар да пееха в трио със Софи. Той, с бакшиши в джобчето на сакото контактуваше предимно с ромската перла и с гостите на събитието. Преслава също гледаше повече към Софи, с която са доста близки приятелки. Въпреки всичко това не е известно добричлийката да е в открит конфликт с Човека глас.

Източник: Уикенд