Само професионална комуникация – така може да се определи общуването между Преслава и Галена, които от две близки приятелки в миналото се превърнаха в дистанцирани колежки, които едва си обелват по някоя друга дума. И двете певици обаче са упорити като магарета и отказват да споделят причината за охладняването в отношенията им.

Двете стартират заедно кариерите си и дори живеят в обща квартира в Димитровград, за да са по-близо до офиса на продуцента „Пайнер“. Певиците помнят бедните времена и всяка от тях е разказвала как приятелски са си разменяли тоалети, защото не са имали пари за нови екстравагантни дрехи. Това при всички случаи е заздравило приятелството им, но какво всъщност се случва по-късно и води дотам, че двете избягват вече да говорят една за друга?

Преслава и Галена така и не стоплиха отношения

Преслава и Галена са създали няколко успешни хита, но сега не искат и да чуят за обща песен. И двете споделят с половин уста, че контактуват помежду си само служебно. Дистанцията помежду им се разширила в последните години, но и певиците спазват принципа поне да не злословят една за друга. Според запознати, причината за разбитата им дружба била скарване заради мъж. Изпълнителките засега нито отричат, нито потвърждават тази версия...

Източник: „Уикенд“