Баровският мъж на Преслава – Павел, явно е развързал кесията си и с широки пръсти пръска пари за почивката на семейството си. Преслава, Павел и дъщеря им Паола са придружени от сестрата на певицата – Ивелина Колева и дъщеря й, като компанията почива в турския луксозен курорт Бодрум, прочут с водните си атракции. Децата са пленени от приказната атмосфера, която може да се сравни с тази на Дисниленд.

Нощувките в хотела започват от 1000 лева, но обслужването е на изключително ниво – ол инклузивът среща изключително одобрение, не само за храната, а и за общото отношение, хигиената и приветливите стаи. Гостите на комплекса се плацикат в няколко басейна, в които са монтирани 33 водни пързалки. Това радва най-вече децата и Паола и по-голямата й братовчедки били истински щастливи. Което пък правело доволни родителите им...

Преслава и близките й се плацикат в турския курорт Бодрум

Преслава, както винаги, е лаконична в писанията си в социалната мрежа. Под снимките в Бодрум тя написа само: „Друго си е на 32 градуса“, а фотосите говорят повече за радостта, която й носи турската ваканция. Основната идея обаче била двете деца да останат доволни от почивката, платена от преуспяващия бизнесмен Павел.

Източник: вестник „Уикенд“