Алекс и Ева определено пресолиха манджата!

Алекс Гърдева и Ева Георгиева от "Ергенът" са готови и на глава да застанат, че и да заченат публично вероятно, само и само да си запазят за още ден мижавата и все по-залязваща "слава". Двете предизвикаха луд кикот сред потребителите като пуснаха в нета снимка, на която са се награбили и се целуват уста в уста насред центъра на столицата.

То щастие, то приятелство, то умиление... айде бе! Лицемерието на двете, които далеч не бяха първи дружки във формата, дойде в повечко на фенове, които ги поставиха на мястото им. Потребители ги посъветваха да спрат тоя панаир, защото не им се получава. "Отвращавате вече, смешни и жалки сте! Кого заблуждавате с тия тъпотии", коментират хората.

На всичко отгоре Гърдева е написала над фотото, че истинското й приятелство с Ева оставало вечно, а Георгиева приглася като я нарича "обожание мое". Е, тази позьорска лигавщина вече наистина може да те накара да си върнеш обяда или вечерята.

Знаем, че Алекс бе приятелка единствено с Блага Бонбонова и то само в началото, тъй като после женската злоба си каза думата и се трансформираха във врагини. А с Ева бяха просто в нормални и цивилизовани отношения, но всяка си гледаше интереса. Така че да се правят на супер близки и самоотвержени дружки, е меко казано нелепо.