Атанас Колев се "разчупи" дотам във връзката си с горещата чалга бомба Лидия, че започна да минава границите на приличието и да забравя, че над 90 процента от фенската му маса са още ученици.

Преди ден рапърът пусна и то два пъти (явно се беше разгорещил доста) снимка, на която е чистак г@л до кръста и парадира с връзката си с певицата. Над фотото той е пояснил, че дължи убийствената си (според него) форма и визия на две неща - на киселото мляко, което яде постоянно и на любовните игрички с Лидия.

Прекали: Атанас Колев с неприлична СНИМКА и обяснение какво точно му прави Лидия! (ВИЖ ТУК)

Някои от потребителите в мрежата не се стърпяха и му направиха забележка да е по-смирен и да не тръби наляво и надясно за отношенията си, все едно това му е първата връзка с момиче в живота. Той обаче си знае своето.

Прекали: Атанас Колев с неприлична СНИМКА и обяснение какво точно му прави Лидия! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

А близки до Наско Колев през смях разкриха, че той бил като обсебен от Лидия и не спирал да ходи след нея, дори по участия. След работата й се затваряли в първия хотел и я скъсвал от... любов. Наско е още млад и пращи от тестостерон, а продуцентите на Лидия се бояли да не надуе корема и да се наложи да прекъсне кариерата си.

"Екипът около нея хич не обича Колев и всячески се старае да говори и прави неща, които да ги държат разделени. Ако, не дай си Боже, се случи двамата да скъсат, онези купон ще вдигнат", коментират източниците.