Андреа не е у ред - това масово заключиха всички, които следят поведението на певачката напоследък. На бившата на Кобрата тъкмо й се случи чудо - да успее да хване мъж като турския актьор Емре Йозмен и хоп - сама се издъни така, че съсипа всичко.

Знаем, че Емре и Андреа се запознаха покрай снимките на новия й клип, в който актьорът участва. Харесаха се и започнаха връзка. Известно време тя не спираше да твърди колко е щастлива, а романтични знаци имаше и от другата страна. Но...

Но всичко приключи с гръм, след като Андреа не само не деактивира профила си в Онлифенс, както настояваше приятелят й, а пусна снимка, която взриви, сащиса и дори отврати мнозина. Де факто чалгарката си показа... онова между краката като е сложила там плюшено зайче.

Бившата на Кубрат Пулев се е разчекнала и си показва розовото... така де - зайче, без да й дреме, че се води обвързана. Е, ще прощавате, но кой адекватен влюбен мъж би търпял това?! Камо ли известен и сериозен актьор, с милиони фенки, какъвто е Йозмен?! Няма как да стане!

"Приключиха! Той я изхвърли като мръсен парцал от живота си, но вината за това е само нейна. Как не се начекна тази?! Направо да се хване на работа в някой бардак, че да й олекне, защото поведението й е к*рвенско", коментират и близки до нея хора.

Източник: Crimesbg.com