Страховитите предсказания на Носрадамус за наближаващата 2023 година несъмнено ще ви изправят на нокти.

Предвид факта, че бъдещето, което ни очаква далеч не се очертава светло и безпроблемно, мнозина се надяват предсказанията му да не се сбъднат.

Според пророчествата на Нострадамус през идната година ще започне нова ера в календара и в реалността ни. 2023 година се очертава като година на трагедии и разкрития. 

Предсказанията му предвиждат гражданска война в САЩ заради бедността и политическата нестабилност. 
Освен това известният пророк споменава за възможна разруха на голяма империя (по всяка вероятност става въпрос за Русия или Китай). Сякаш това не стига, а се задава и глобална катастрофа, която ще вземе много жертви. 

Пред тежък демографски срив пък ще бъдат изправени европейските страни. По всяка вероятност голяма част от населението ще изгуби живота си в резултат на опити с химично оръжие. Не липсват и предположения за развитието на Трета световна война в периода 2022-2023.

Пророчествата на Нострадамус предвиждат, че Путин ще стане обект на покушение, а американският президент ще падне под ударите на мистериозна болест, а член на президентското семейство ще претърпи тежък пътен инцидент.
Предсказанията му предупреждават и за година, изпълнена с насилие. 
Източник: blitz.bg

Предсказанията на Нострадамус за 2023 година ще ви изправят на нокти