Предполагаме, че помните плеймейтката Дениз Хайрула и участието й в "Ергенът". Тя остана на второ място, но по-важното и дори шокиращо бе, че Дениз остана единствената кандидатка за сърцето на Виктор Стоянов, която той НЕ пожела да целуне.

Това си беше чиста обида за туркинята, която, особено накрая, ясно показваше мераците си към Стоянов. Е, ето, че крушката и там си имала опашка... Почти година след края на формата, една от участничките проговори и разкри меко казано брутални неща.

Това е другата влюбена във Виктор и ревяща всеки епизод - Благовеста Бонбонова, която попиля Хайрула като заяви, че само тя не е успяла да превъзбуди Стоянов и да го накара да я пожелае като мъж. Нещо повече - Дениз дори преспала при него и буквално му се натикала г@ла в леглото, но той я отрязал.

"Това се случи накрая, когато дойде семейството на Виктор и трябваше да се срещнат с Виктория и Дениз. И двете тогава имаха правото да останат и да пренощуват при него в неговата къща, но Вики моментално отказа да го направи. Дениз обаче прие и остана да спи там", разкри Блага Бонбонова.

И най-накрая взе, че стана ясно защо Хайрула се изказваше така неласкаво за Виктор след края на предаването.