Чавка ли й изпи мозъка на Мара Отварачката, какво ли, но певицата става все по-страшна за гледане. Дори мъжът й Миро избягва да го прави и лицето му издава недоволство и дори презрение, когато си мисли, че никой не го гледа...

Това констатираха потребители в нета при вида на Мария, която постна няколко снимки преди минути в мрежата. Двамата с половинката й вече са в столицата след поредната си ваканция, а чалгарката си прави селфита в колата, докато мъжО й шофира.

Преди минути: Вижте Мария обезобразена и без грим, Миро я гледа с презрение! (СНИМКИ)

Марийка се е опитала да внуши идеята, че е без грим по себе си и въпреки това е хубава, но уви - не успя. Да, по лицето й няма задължителните фрапиращи изкуствени мигли, сенки за очи и прочие, но има обилно количество филтри. Дори и те обаче не могат да скрият пълното й обезобразяване, което се дължи най-вече на устата.

Преди минути: Вижте Мария обезобразена и без грим, Миро я гледа с презрение! (СНИМКИ) - Снимка 2

Устните на Мара, особено горната, са потресаващи. Забележете как горната й джука е като обърната, все едно е прясно ужилена и стои откровено крива. Не знаем какво си прави Мария и при кого, но я съветваме или да спре моментално, или да смени дерматолога си.

Преди минути: Вижте Мария обезобразена и без грим, Миро я гледа с презрение! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Ужасна е! Да не говорим, че тоя Миро до нея гледа като бастун и му личи въпреки очилата. Сигурно пак са се карали и я е овиквал нещо, защото физиономията му издава всичко друго, но не и радост, камо ли любов", пишат в нета.