Двамата отдавна не се бяха показвали заедно и всички заговориха за раздялата им. Мария Бакалова и Валери Григоров били скъсали, според повечето медии днес, а разлъката била по вина на свекървата Мария Гроздева, която не искала за снаха актрисата - убедена, че рано или късно ще разбие сърцето на сина й.

Е, хората не успяха много да говорят по темата и да плъзнат още пикантни слухове, защото Мария и Валери решиха да говорят. Заедно и от първо лице. Буквално преди минути те пуснаха многозначително фото, на което са в асансьор, очевидно заедно и щастливи.

Преди минути: Мария Бакалова и Валери Григоров обявиха истината за раздялата си по взривяващ начин! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

На снимката има сърчице, както и надписът "Новините от деня". Да, новините от деня са, че са заедно и не са и помисляли за раздяла. А защо не са пускали снимки - ами и те са хора, не циркови животни и имат право на уединение.

Припомняме, че наскоро Валери разказа как е сънувал Бакалова, а на другия ден станало така, че се озовали на среща заедно. Мария пък му се радваше в ефир затова какъв чист и по детски добър и наивен човек е и колко й е прекрасно с него.

"Двете Марии - бъдещата снаха и бъдещата свекърва, се разбират чудесно и е смешно, че някой си измисля глупости, за да ги скара. А и Бакалова отдавна е доказала, че е народно момиче, съвсем естествено и непринудено, което не се вълнува от джуки, маркови парцали, скъпи коли и тлъсти баровци, които да одруса. Затова и Валери, и Гроздева са напълно спокойни с нея", коментират близки до тях източници.

Източник: Лупа.бг